Sommar 2017

Redan tredje Augusti och jag undrar vart sommaren tagit vägen, känns som sommar och semester går fortare och fortare för varje år som går. Men har mer än en vecka kvar på semestern och det ska jag ta tillvara på. Har hittills haft en väldigt fin sommar. Kanske just därför det gått så fort, går ju fortare när man gör roliga och bra saker. Önskvärt hade varit mer sommarväder så dagarna nere vid sjön vid stugan, solandes och badandes hade varit X antal fler. Men har haft många guldstunder/helger/dagar denna sommar och det är dom som räknas. Såna lever man SÅ länge på.
 Annars då. Det har väl blivit några för få bra träningspass denna sommar, pga att dom bytts ut mot att umgås med fina vänner eller varit på någon tripp nånstans(så värt det).
Kroppen senare veckorna har kommit tillbaka lite till hur det var förut, innan operationen jag gjorde 24 Maj. Annars har livet utan sköldkörtel varit hur bra som helst för har faktiskt känt skillnad. Ångrar inte mitt val en sekund trots att min hals kommer prydas av ett fult ärr resten av livet. Det är bara sista veckorna kroppen har lekt egen liv igen, men det kan ju faktiskt vara något annat eftersom värdena i kroppen verkar ligga bra (Enligt vad jag själv kan läsa av på provsvaren på mina vårdkontakter). 
Så största delen av tiden är allt väldigt bra. Det är bara dom där stunderna när tankarna kommer ikapp en, när ångesten smyger sej på och gör sej hört. Kvällarna man somnar gråtandes pga ångesten över att en av sina favoritpersoner i hela världen mår så dåligt och vetskapen att den personen inte kommer få uppleva mina framtida barn, inte vara med på mitt framtida bröllop och kanske inte ens på sätta sin fötter i mitt första hus. Dom tankarna äter upp mej levande inifrån. Som en sån där jävla mardröm som återkommer natt efter natt. Kan inte riktigt kontrollerna mej när jag tänker och pratar om det så försöker inte göra det. Vill göra det bästa av tiden som är kvar. För det är personen värd. Ibland vet man bara inte hur.  

Det suger att Facebook äter upp kvalitén i bilderna när man skickar som via Messenger men vi kör ändå.
 
Haft några dagar med denna oslagbara kombo, två av mina favorit killar. Blandannat på Rottneros och på golfbanan.


En helg i början på Juli bokade jag och två av mina bästa vänner en stuga någonstans i Värmland, cirka 12 mil bort trodde vi. Det visade sej att vi bokat en stuga 23 mil bort men vad gjorde det med en extra lång roadtrip för ÅH vilken fin och välbehövlig helg det blev.
Sen två helger i rad blev det en natt i Stockholm, första helgen med mina syskon och andra med Robert och hans föräldrar. God mat, Grönalund, shopping och mys. Att få umgås med mina två syskon, bara vi i lugn och ro, det är något jag önskar vi kunde få till oftare. Mina bästa <3


Har även hunnit vara i stugan två nätter med vänner. Första gången med min oslagbara trio och andra gången var det ett annat härligt gäng. Grillning, prat, sol och bad, solnedgång och dans långt in på kvällen.


Sen har jag hunnit med mycket annat också, så som promenader, loppis och glass i sommarhemmet, shopping i Karlstad, mysa kvällar med min andra hälft som jag älskar så sjukt mycket, kvällsbad, varit kattvakt i en vecka och mycket mer.

 En summering av detta inlägg som blev bra mycket längre än vad jag hade tänkt eftersom jag ska träna nu: Har så många fina människor runt mej som gör mitt liv awesome. TACK FÖR DET!!! (Blir så töntigt blödig när jag tänker på det hehe)
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp