vår


Nu är det redan mitten av april och snart så ligger jag i stugan vid sjön på en madrass, solar, badar och njuter av sommaren. Så underbart. Har bara 2 veckors anställning kvar på jobbet och om jag får förlängt eller inte är ännu oklart, vilket börjar göra mej lite smått nervös. Tanken på att jag kanske är arbetslös om två veckor finns ju inte. Men jag håller tummarna och försöker inte tänka på det.

Gick hem från jobbet igår med sån huvudvärk att jag var snurrig och såg dimmigt, så sov och låg i soffan så gott som resten av dagen sen. Imorse gick jag upp pigg, men den där extrema huvudvärken smög sej på igen och slutade med att jag 20 min innan jag skulle åka till jobbet låg på köksgolvet och kallsvettades och mådde så fruktansvärt illa. Och att i det tillståndet sätta sej i bilen och åka till Karlskoga kändes omöjligt så gick och la mej igen. Nu efter flera timmars sömn är jag dock bättre och känns ju tråkigt att missa en hel jobb dag pga det. Men så fick det bli.
Får iallafall äntligen träna igen och njuta av solen på mammas och pappas altan kommer nog också stå på schemat. 

Kostschemat går bra och det är så himla skönt att slippa räkna allt, och att egentligen inte riktigt veta om man får i sej det man behöver. Utan istället ha på papper exakta mängden och maten som jag behöver, gjort av en utbildad person som vet mer exakt. Självklart så saknar jag riskakor, min älskade müsli och sånt där men det spelar egentligen ingen roll alls. För jag tycker det här är så kul så jag ska klara dessa veckor så får vi se sen hur jag lägger upp det.
 
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp