12 Juni

Nu är redan inne i Juni, sommarens kanske första riktiga sommar månad. Fem veckor kvar till fyra veckors semester, för att efter det jobba någon vecka och sen vara ledig en vecka till för att åka till kroatien. Och där emellan hoppas och tror jag att det kommer bli väldigt mycket sol och bad, sommarkvällar i stugan, bra häng med vänner, förhoppningsvis en helgstripp ner till Linnea i Göteborg och även en jävla massa grillad mat.
Gick av mitt kostschema i fredags, med glädje i magen över vilka resultat jag faktiskt fått. Jag är långt ifrån nöjd och klar, men jag har nog lärt mej att vara stolt över vad man kan åstakomma ändå. 
Drack mina första cider och glas vin på väldigt väldigt länge, men ett bra gäng hemma hos mej i fredags innan vi drog ut på krogen och sa grattis till alla glada studenter. Igår firade vi min braiga twin till hans sommarlov i stugan, med jordgubbstårta, proteinäppelpaj och presenter. Jag och robert grillade sen hemma hos hans föräldrar på eftermiddagen och fan vad gott det var med grillat. På kvällen var jag själv hemma och jag kollade på film och åt jordnötssmörspluppar och vattenmelon. Har glömt bort hur jävla jobbigt det är att bli äckligt mätt under dessa 12 veckor. Usch. Efter en varm natt där jag delar av natten legat vaken för ljudet av en katt som blir mördad (Typ) har ekat i hela lägenheten. Hörde att grannarna på bottenplan var ute och kollade vad som hände, så kunde ändå ligga kvar i sängen. Stackars kisse. Iallafall, vaknade imorse hur taggad som helst på att träna då jag vilat två dagar från träningen. Hann knappt kissa och klä mej förens jag ville iväg. Så nu ska jag gå ner och träna! 
 
Undrar ibland vad jag har gjort för att förtjäna så fina människor i mitt liv. Ni gör mitt liv så jävla bra helt enkelt.
 
 
 
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp