första advent

Helgerna bara går och nu är det redan första advent. Riktigt blandade känslor. Jag älskar julen, helt klart bästa högtiden så att det redan är första advent är ju hur mysigt som helst. Med alla ljusstakar i fönstrena och allt annat som kommer till. Men veckorna går väl kanske lite väl fort. Känner väl att jag kanske inte hinner med allt jag vill hinna med. Julen gör en glad. I år är det väl kanske lite mycket annat som kommer emellan men ska försöka njuta av julen så gott som det bara går ändå. Så varesej vi firar hela julen hos mormor och morfar eller om stora delar av dagen kommer tillbringas på karlskoga sjukhus så får man göra det bästa av situationen. 
 
Helgen har varit väldigt mysig annars. I fredagskväll umgicks jag med Filippa, Linneorna och Karro i min soffa med prat, godis och idol. I går åkte jag, robert och svärföräldrarna till örebro för lite shopping och vi blev en taklampa till köket, en minipyttegran i kruka och en julblomma rikare. På kvällen var jag hos mamma, pappa och tobbe och åt god mat och kollade film. Idag hade vi hela familjen utan morfar då förstås på adventfika fast med äppelpaj istället för adventfika. Har sen varit och hälsat på morfar och nu sitter jag i Tobbes säng och ska snart gå ner och träna innan det är dags för film och thaimat med älskling.
 
Det blev ett lång och rörigt inlägg och ibland undrar jag ens varför jag ens bloggar när huvudet är kaos. Men det som gör det lättare då är ju att det knappt är några som läser mer än dom närmaste som ändå vet att livet är som det är just nu. Ibland är det bara skönt att skriva av sej.
 
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp