Julen 2015

Efter all förberedning och julklappsköp hit och dit så är julen redan över. Har haft en jätte bra och fin jul med min älskade familj. Julbordet den 23e hemma hos mamma och pappa, som alla andra år, med bingolotto och massvis med julgodis och glögg efteråt. Våran första julafton hemma hos Ballis, Niklas och Colin eftersom mormor och morfar har sålt sitt hus. Jätte mysigt och hoppas att det blir en tradition. Juldagen vart det fika hos mormor och morfar. Annandagen kalas med familjen för mej, och på eftermiddagen var jag och robert hos hans mormor och åt mat med hans familj. Idag är det släktfika hos min faster och på kvällen ska jag äntligen träffa Filippa och Grässjö igen. Så det har varit fullt upp, kanske precis just som det ska vara under jul. 
Jag är så tacksam över att jag har min underbara familj och underbara vänner, vilket jag är exakt hela tiden men efter den tragiska och hemska brandolyckan med våran fina Emil, hans mamma och hennes pojkvän så får man en riktigt tankeställare på livet. Det har varit många tårar och timmars prat med kollegor och föräldrar men hur mycket tårar och prat det än blir så kommer man nog aldrig förstå att det har hänt på riktigt och att han faktiskt aldrig mer kommer komma till oss. Livet är sjukt.
 
Nu är jag iallafall ledig i en vecka till och det är så skönt!! Ska njuta och umgås med mina älskade favvisar som jag har runt omkring mej.
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp