En del av sommaren

När man inte bloggat på ungefär två månader så finns det endel att ta igen. 
Är iallafall inne på min tredje av fjärde semestervecka och även om det går för fort så tycker jag att jag har hunnit stressa ner/lugnat själen väldigt bra. Duktigt för att vara en person med något slags medfödd stress fel (?).
Jag har haft/har en väldigt fin sommar. Även om jag saknar riktig sommarvärme stundvis. 
 
 
Sommaren började iallafall med en fin midsommar. Som vanligt i sjötorp med min familj för att avsluta dagen i stugan även där med min familj, fast bara delar av den. 
 
 
I början på Juli kom dagen vi väntat på länge, min älskade systers bröllop. Dagen hon gick ifrån att vara en Byman Säfman till att bli en Hedlund. Fina familjen Hedlund på tre som väldigt snart kommer bli fyra. En hellyckad dag. Och från att ha gått från att inte vilja gifta mej förens senare i livet, kanske runt 30-35 till att helst vilja gifta mej till sommaren. Mitt första bröllop och jag tror jag blev lite såld ändå. Visar fina ringar för Robert, berättar mina bröllopsdrömmar i hopp om att det blir våran tur snart och inte allt för långt fram i framtiden.
 
 
Två veckor senare inledde jag min efterlängtade semester. Jag och Robert bjöd ner lite vänner till stugan där det blev grillat och alkohol. Fin kväll.
 
 
Favoritplatsen varje sommar är ju såklart i stugan. Så endel dagar där har det ju blivit. Grillning, badning, bär och svampplockning och framför allt: bara va. Ladda batterierna.
 
En hel del träning har det ju även blivit. Men pga semester och sommarfeeling så har det ju blivit en och annan proteinbar, mindre nyttig mat och andra gottigheter. Sånt som man inte ska undvika på sommaren. Sånt som hör till. Och med det har ju även några extra kilo dykt upp igen. Men vad gör det. Det är höstens projekt. Sommaren ska man njuta av.
      
 
 
Mysiga dagar, kvällar och nätter med bra människor.

         
 
 
En dag med nästan hela familjen vid bjurbäckens slussar.
 
 
 
En söndag på Liseberg med mamma, pappa och lillebror. En jätte bra dag med många karuseller, sjukligt mycket chokladhjulsvinster för mamma och Tobbe och genomblöta kläder pga spöregn,


I förrgår natt sov min lilla älsklingsbebis (som inte är så mycket bebis längre....) hos oss. Världens charmigaste unge. Som när som helst kommer dela den platsen med en annan. Hans lillebror. Helt sjukt vad stor han kommer bli då.  
 
 
Det var väl en liten summering av några händelser denna sommar. Och än är det inte slut. Det vägrar jag. Mer än 10 hela dagar kvar av semestern. Sen har jag även en helg i göteborg och en vecka i kroatien kvar att se fram emot. Så bra. 
Nu ska jag bara hem och packa grejer för att sen åka ner till mitt favoritställe och sova där.
Allmänt | | Kommentera |
Upp