bakabakalitenkaka

Efter en natt med ett ansikte och näsa som stack och värkte och levde ett eget litet liv (?), och en hals som var uppsvullen trodde jag att jag skulle vara sängliggandes idag. Men jag är förvånadsvärt pigg ändå och känner just nu inte minsta lilla halsont. Så att jag är lite seg och har ett huvud av bly gör inte så mycket då. Ska nu testa och se hur kroppen reagerar på en stund på cykeln i källaren. I och med att halsontet är borta så kommer det ju inte göra skada iallafall. Sen om det blir 10 minuter eller 1 timme spelar ingen roll, bara jag får röra lite på mej.
 
Metallica biljetterna är nu utskriva och jag fattar inte att det bara är 2 dagar kvar tills dagen jag väntat på sen December. Tiden går ju sjukt fort. Att det ska regna just fredag och ingen annan dag är ju lite typiskt, men just nu känner jag bara skit samma. Jag ska få se bandet som jag velat sett i så sjukt många år och som jag trodde jag aldig skulle få chansen att se. Vem bryr sej om lite regn då?
 
 
Varför iphonebilder inte vill sammarbeta med mej vet jag inte, men hur jag än vrider och vänder på dessa bilder så vill dom inte bli åt rätt håll här på bloggen. Skit blogg.se. 

Brukar iallafall bli så att jag råkar bli baksugen när jag är hemma och är sjuk.. Så igår blev det pepparkaksmuffins, saffransmuffins och hallon-kanel-och-rabarber-kaka. Alla nyttiga och med bra innehåll. Kan säga att magen var full när jag gick och la mej... Men gott var det. 
Allmänt | | Kommentera |
Upp