Livet i allmänhet

Andra svängen i sjuksoffan för mej på kort tid vilket jag inte hade räknat med. Blev sjuk i fredags igen och nu ligger jag här och bara väntar på att klockan ska gå så jag kan bli frisk och få träna igen. Trejde dagen utan nu. Så dricker te och sover om vartannat så jag snart ska va på banan igen. 
Annars då. Jo livet är väl en blandning av ren och skär lycka till livet pga allt fint jag har runt om mej, och ångest och inre stress. Ibland är det svårt att inte veta hur livet blir om bara några månader. Har bara jobb (som jag vet i dagsläget) till september, vill hinna träffa personer i min närhet mer än vad jag gör då man inte vet hur länge man får ha kvar vissa personer. Dagarna går för fort så man hinner inte med.
Men bortsett från viss ångest och grubbel så är ju livet fint. 
Ska gå på ett kost och träningsschema gjort av en duktig person från och med 21 mars och det är jag så taggad på. Då är det slut med äta vad jag vill på lördagar i 12 veckor framåt men det är ju så värt det. Längtar till sommaren, få va i stugan och även kroatein i slutet av augusti, umgås och göra roliga saker med vänner och familj.
Ska bara bli bättre på att inte grubbla och stressa inombords så kommer ju denna vår och sommar bli jätte bra.


Allmänt | | Kommentera |
Upp