27 februari

Veckan börjar lida mot sitt slut och nu är det bara helgen kvar. Underbart. Veckan har varit bra och gått fort som vanligt. Har slutat tidigt tre av fem dagar, jag har tränat bra pass tre av fyra gånger hittills då min kropp strejkade totalt igår och jag blev svimfärdig och såg suddigt efter bara 45 min på cykeln och då gick det inte ens fort och svetten rann inte i droppar som det annars gör. Kosten har jag skött, kanske lite väl bra då magen också har strejkat och jag inte har fått gjort vad som behövts,(om man ska bara finspråkig, som jag annars inte är så bra på). Så blev arg imorse när vågen inte visade vad jag hade räknat med. Men kanske inte så konstigt när man inte fått tömma magen på över fem dagar. Så idag har jag inte ätit som jag ska för att få igång magens funktioner igen, (blandannat riskaka med smör och ost, vilken fredagslyx) och även köpt tabletter på apoteket. Så nu jäklar ska det skitas.
 
Har även hänt någonting som jag aldrig trodde skulle hända igen. Jag har lärt mej tycka om chokladsmak igen efter sju år. Iallafall chokladsmak i questbars och proteinpulver. Så har ätit chokladcaseinpuddig (caseinproteinpulver blandat med lite vatten) med vaniljkvarg på två kvällar i rad nu. Det är något alla borde alla testa (även du ballis som är rädd för allt som har med protein att göra ;) ).
 
Ska träna nu och ikväll blir det antagligen restaurang med älskling, imorgon förmiddag blir det lunch med tjejerna och på söndag förmiddag kalas för Niklas. Resten märks under tiden. Så skönt.
 
 
Allmänt | | En kommentar |
Upp